Η Εταιρεια Μας

M-Electronics

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2000 και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και στην συνέχεια στον ευρύτερο χώρο των ηλεκτρονικών ειδών.

Είμαστε απ τις πρώτες εταιρείες στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας που καλύψαμε όλο το φάσμα των εταιρειών τηλεπικοινωνίας συμπεριλαμβάνοντας και τους τρείς παρόχους τηλεπικοινωνιών.

Σε συνδυασμό των απαιτήσεων και των αναγκών του πελάτη, η εταιρεία διευρύνθηκε σε όλο το φάσμα των ηλεκτρονικών ειδών, συμπεριλαμβάνοντας υπηρεσίες πληροφορικής, επίγειας και δορυφορικής λήψης, προϊόντα ασφάλειας και προστασίας οικιών και καταστημάτων, είδη οπτικοακουστικού εξοπλισμού, είδη ήχου εικόνας και λύσεις home cinema.

Τα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και Η/Υ, το ηλεκτρολογικό υλικό, τα gadget και τα ανταλλακτικά ηλεκτρονικών ειδών συμπλήρωσαν μια τεράστια γκαμα προϊόντων, παντα σε ανταγωνιστικές τιμές, και μας εδραίωσαν στον χώρο.

Τέλος οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας στον χώρο του service κινητών τηλεφώνων, tablet,Η/Υ και οικιακών συσκευών, καθώς και οι συνεργασίες μας με μεγάλες εμπορικές εταιρείες, και εταιρείες παροχής τραπεζικών υπηρεσιών και διοργανώσεων οπτικοακουστικών θεαμάτων, μας εδραίωσαν στην άγορα.

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας είναι αδιάσειστη απόδειξη των υπηρεσιών μας.

20 Χρόνια κοντά σας

Απ το 2000 παρέχουμε τις καλύτερες τιμές και το πιο αξιόπιστο service

Εγγύηση οι σταθεροί μας πελάτες

Η συνεχόμενη εμπιστοσύνη που έχουμε εισπράξει είναι η επιβράβευση των υπηρεσιών μας

Που Είμαστε

Τηλ: (+30) 2169002200

Email: sales@m-electronics.gr


Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00

Σάββατο 10:00-15:00

Κυριακή Κλειστά